NOTÍCIES (Sí és un client registrat podrà veure totes les notícies)
  • NOTICIA FORMATIVA PER A CENTRES COL·LABORADORS I ACREDITATS 21 MAIG 2015
       L’ Associació ACAD·CAT ha penjat en el seu web l'anunci d'un seminari formatiu gratuït per ajudar les residències i centres de dia en el traspàs de la "col·laboració al concert".

     
    Com tots sabeu, la figura de la col·laboració es un conveni a extingir en el moment en què la situació pressupostària ho permeti i es pugui signar els corresponents contractes de les places públiques actuals i traspassar-les a concert. Malgrat no tenim una previsió temporal certa, val la pena preparar-se amb temps.

    També heu de tenir en compte que s’haurà de complir amb uns requisits i presentar una documentació administrativa y econòmica juntament amb el projecte tècnic de funcionament.

    El seminari té la finalitat d’explicar les passes a seguir, cóm fer-ho amb garanties d’èxit i de la ma de professionals amb àmplia experiència en el sector.

    També és recomanable per al centres acreditats PEVS, ja què en el moment corresponent els hi serà d'aplicació els mateixos plecs administratius i de prescripcions tècniques per passar a la concertació.

    L’enllaç per inscriure-us gratuïtament és www.acadecat.cat/ca/131/novedad.html