NOTÍCIES (Sí és un client registrat podrà veure totes les notícies)
 • Seminari d orientació legal en l´àmbit de la dependència a Mataró 17 DESEMBRE 2015
   

  En el marc de l’acord de col·laboració entre el Consell dels Il·lustres Col·legis de l’Advocacia Catalana, la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya i el Col·legi de Treball Social de Catalunya, es va celebrar ahir el segon Seminari d’orientació legal en l’àmbit de la dependència, corresponent al curs 2015-2016, en el qual va assistir com a ponent del tercer punt del programa, agraint als organitzadors que m’hagin tornat a convidar per al curs actual.
   
   El programa dels seminaris, que es repetiran durant el primer semestre de 2016 a diferents localitats de Catalunya, acostant la formació al territori, va ser:
  El seminari va ser presentat pel Sr. Toni Codina, director general de la Taula d’entitats del Tercer Sector.  Les ponències es va desenvolupar durant les tres hores i mitja previstes i es varen allargar més enllà de les 8 del vespre.  Us anunciem què ja està prevista la sessió que tindrà lloc en el COL·LEGI D’ADVOCATS DE SABADELL, el 3 de MARÇ de 2016. Ja està oberta la inscripció a l’enllaç  http://goo.gl/forms/rXgB2A2lLt